Umění francouzské kuchyně 2

Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla.

Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality - vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně.

Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné příchutě a vůně Francie – oběd ve venkovské hospůdce v Provence či večer v noblesní pařížské restauraci.

Naleznete zde:

  • první autentický, vyzkoušený recept na výrobu francouzského chleba,
  • polévky včetně rybích a bisque z darů moře,
  • masitá jídla od venkovské kuchyně až po slavnou haute cuisine,
  • třináct skvělých receptů na pošírované kuře s omáčkou,
  • lákavě sestavené zeleninové pokrmy,
  • záplavu dezertů od jednoduchých až po absolutně velkolepé pochoutky.

Do rukou se vám dostanou jasné a prověřené návody, díky nimž si i vy budete moci uvařit speciality, jež byly donedávna k mání pouze u francouzských šéfkuchařů a mistrů pekařů. Každý nový základní recept je vypracován krok za krokem, s vybroušeným smyslem pro detail, kniha je také doplněna četnými kresbami.

Bon appétit!

vyprodáno

  • Běžná cena 598 Kč
  • Sleva 50 % » 299 Kč
  • Vyprodáno
  • Je nám líto

Osobní odběr v Praze zdarma (blízko metra A a C Muzeum)

Poštovné po celé ČR:

  • pro jednu knihu 50 Kč
  • pro každou další 10 Kč
  • platba za doručení více titulů dohodou, maximálně však 150 Kč

Kurýrovné po Praze:

  • ECONOMY – Nejvýhodnější tarif pro rychlé doručení knih
  • Komfortní služba, za kterou nezaplatíte více než při běžném nákupu v knihkupectví:
    • 119 Kč za doručení (+ 25 Kč dobírka, pokud nezvolíte bankovní převod)
    • Objednáte do 8:00 – doručíme 9:00 – 14:00
    • Objednáte do 11:00 – doručíme 12:00 – 17:00
    • Objednáte do 15:00 – doručíme 18:00 – 23:00
    • Objednáte po 15:00 – doručíme následující pracovní den 9:00 – 14:00
    • Služba je v provozu v pracovní dny, doručujeme kdekoliv po Praze. Nezáleží na počtu objednaných knih – cena zůstává stejná!
  • EXPRES – Extra rychlé dodání knih do 3 hodin od objednání
  • Do 180 minut po objednání vám doručíme knížku až ke dveřím:
    • 180 Kč za doručení (+ 25 Kč dobírka pokud nezvolíte bankovní převod)
    • Objednáte 8:00 – 17:00 – doručíme do 180 minut od objednání
    • Platba za doručení více titulů dohodou, maximálně však 228 Kč
  • SPECIAL – Objednanou knihu máte v ruce do 90 minut
  • Služba pro mimořádné chvíle, kdy na čase opravdu záleží:
    • Doručení 271 Kč (+ 25 Kč dobírka, pokud nezvolíte bankovní převod)
    • Objednáte 8:00 – 17:00 – doručíme do 90 minut od objednání
    • Platba za doručení více titulů dohodou, maximálně však 343 Kč

Anotace

Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla.

Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality - vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně.

Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné příchutě a vůně Francie – oběd ve venkovské hospůdce v Provence či večer v noblesní pařížské restauraci.

Naleznete zde:

  • první autentický, vyzkoušený recept na výrobu francouzského chleba,
  • polévky včetně rybích a bisque z darů moře,
  • masitá jídla od venkovské kuchyně až po slavnou haute cuisine,
  • třináct skvělých receptů na pošírované kuře s omáčkou,
  • lákavě sestavené zeleninové pokrmy,
  • záplavu dezertů od jednoduchých až po absolutně velkolepé pochoutky.

Do rukou se vám dostanou jasné a prověřené návody, díky nimž si i vy budete moci uvařit speciality, jež byly donedávna k mání pouze u francouzských šéfkuchařů a mistrů pekařů. Každý nový základní recept je vypracován krok za krokem, s vybroušeným smyslem pro detail, kniha je také doplněna četnými kresbami.

Bon appétit!

50 %
Knihy opravdu levně

obálka knihy Childová, Julia; Becková, Simone - Umění francouzské kuchyně 2

obálka knihy Childová, Julia; Becková, Simone - Umění francouzské kuchyně 2

Poznámky z tiráže

Víte, že ...

si slevy z našeho serveru můžete stahovat do své RSS čtečky? Adresa pro přidání do RSS čtečky: http://www.slevkupectvi.cz/slevkupectvi.rss.

RSS zdroj


Další knihy v nabídce

Vzkaz v láhvi

Adler-Olsen, Jussi

obálka knihy Adler-Olsen, Jussi - Vzkaz v láhvi
  • běžná cena: 339 Kč
  • sleva: 50 %
  • nová cena: 170 Kč

Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město

Riggs, Ransom

obálka knihy Riggs, Ransom - Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město
  • běžná cena: 368 Kč
  • sleva: 50 %
  • nová cena: 184 Kč

Mapa času

Palma, Félix J.

obálka knihy Palma, Félix J. - Mapa času
  • běžná cena: 389 Kč
  • sleva: 50 %
  • nová cena: 195 Kč

Čtvrtá oběť

May, Peter

obálka knihy May, Peter - Čtvrtá oběť
  • běžná cena: 329 Kč
  • sleva: 50 %
  • nová cena: 165 Kč


  • Pro-nakladatele.cz
  • Cirque Digital s.r.o.